ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΣΜΗΣΕΩΝ

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των βιολογικών καθαρισμών, πολλές φορές είναι το πρόβλημα της δυσοσμίας, το οποίο συνήθως επεκτείνεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις.

Η δυσοσμία είναι τεράστιος κατασταλτικός παράγοντας της ευρύτερης ανάπτυξης μιας περιοχής, όσον αφορά το επίπεδο ποιότητας ζωής και κυρίως στο τουριστικό επίπεδο, συνεπώς και στο οικονομικό.

Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα αυτού του προβλήματος, καθώς και το αντίκτυπό του στην κοινωνία, η εταιρεία μας έπειτα από έρευνες προχώρησε στη δημιουργία του πατενταρισμένου οικολογικού μηχανήματος απόσμησης βιολογικών καθαρισμών, με τη χρήση Ζεόλιθου.

Με την προσθήκη Ζεόλιθου συγκεκριμένης κοκκομετρίας και σύστασης στις δεξαμενές υποδοχής λυμάτων και ακολουθώντας σύστημα συνεχούς ροής και συγκεκριμένης παροχής, επιτυγχάνεται:

1. Δέσμευση των οσμών σε όλη τη φάση επεξεργασίας λυμάτων.

2. Βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου νερού.

3. Δημιουργία λυματολάσπης απαλλαγμένης από βαρέα μέταλλα, άοσμη και συνεκτική, κατάλληλη να χρησιμοποιηθεί ως εδαφοβελτιωτικό χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

 

 

 

ZEOPROFIT HELLAS , 2ο km Thessaloniki - Halkidona, Postal code: 57007 Thessaloniki Greece e-mail : apothiki@zeoprofit.gr Tel. + (0030) 2391300761-2 Mobile / Viber (0030)6974366443

Please publish modules in offcanvas position.