Μέσα από τα βακτηρίδια που περιέχει, ο βιοδιεγέρτης του εδάφους βοηθά στην απεμπλοκή των μακρό και μικρό στοιχείων στο έδαφος. Το προϊόν τα μετατρέπει σε καλή αφομοιωτική μορφή για καλύτερη και ταχύτερη απορρόφηση από τα φυτά.

Μην επιτρέπετε ανεπάρκεια αζώτου σε φυτά καπνού. Επί των σημερινών επιπέδων αζώτου, η απόδοση μειώνεται σημαντικά, ενώ στην περίσσεια αζώτου μειώνεται η ποιότητα της απόδοσης. Χρησιμοποιήστε το ειδικό μίγμα της Zeoprofitγια να ενισχύσετε την ανάπτυξη και την ποιότητα των αποδόσεων καπνού.

Το μίγμα της Zeoprofit για την εγκατάσταση του φυτού είναι ένας βιοδιεγερτής και ενεργοποιητής της βλαστικής ανάπτυξης. Εξασφαλίζουμε ριζοβολία 100% με περισσότερες και καλύτερες ρίζες, ευκολότερη παρακολούθηση των σπόρων, οπωρώνες και αμπέλια, καλύτερη έναρξη ανάπτυξης.

Για να επιτευχθεί η υψηλότερη δυνατή απόδοση, τα όσπρια πρέπει να γονιμοποιηθούν σωστά. Το λίπασμα της Zeoprofit για τα όσπριαφροντίζει για τη σωστή γονιμοποίηση για την ανάπτυξη των φυτών σας με υψηλή ποιότητα για τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Η χρήση του προϊόντος επεξεργασίας σπόρων επιτρέπει στο φυτό να αναπτυχθεί ταχύτερα στην αρχή της βλάστησης αλλά και κατά τη διάρκεια. Με τη χρήση της επεξεργασίας σπόρων Zeoprofit,οι σπόροι των φυτών θα προστατεύονται από τα έντομα και από άλλα παράσιτα που μπορούν να τα βλάψουν ή να τα καταστρέψουν.

Η λεβάντα απομακρύνει από το έδαφος 1,5 κιλά αζώτου, 5 κιλά φωσφόρου και 0,8 κιλά κάλιο για να παράγει 100 κιλά άνθη . Είναι ελαφρύ φυτό, δεν ανέχεται υπερβολική υγρασία, αλλά δεν πρέπει να έχει πολύ ξηρασία κατά τη διάρκεια του σχηματισμού λουλουδιών.

Σελίδα 1 από 3

ZEOPROFIT HELLAS , 2ο km Thessaloniki - Halkidona, Postal code: 57007 Thessaloniki Greece e-mail : apothiki@zeoprofit.gr Tel. + (0030) 2391300761-2 Mobile / Viber (0030)6974366443

Please publish modules in offcanvas position.