Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 Η εταιρεία ZEOPROFIT HELLAS ιδρύθηκε στις αρχές του 2013 από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Παπαδόπουλο Βασίλη και εργολάβους δημόσιων έργων σε περιβαλλοντικά έργα.

  Στα πλαίσια των εργασιών του ήρθε σε επαφή με τη Γεωπόνο Παναγιώτα Μιχελή όπου ένωσαν τις δυνάμεις τεχνογνωσίας και τεχνολογίας και αναβάθμισαν τις ιδέες τους για τη φύση και το περιβάλλον. Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και εφαρμόζοντας εξειδικευμένη μέθοδο παραγωγής, η ZEOPROFIT HELLAS προσδίδει στα προϊόντα της πολλαπλά πλεονεκτήματα και άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

  Η εταιρεία ZEOPROFIT HELLAS  μετά από μακροχρόνια πειράματα δημιούργησε τις νέες παγκόσμιες καινοτομίες των λιπασμάτων νέου τύπου με ζεόλιθο για αύξηση της παραγωγής και τη μείωση του καλλιεργητικού κόστους για να απολαμβάνουμε καλύτερη ποιότητα προϊόντος και ποσότητα προς όφελος των καλλιεργητών.

  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της απαρτίζεται από γεωπόνους και κτηνιάτρους που παρέχουν στοχευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Με εγκεκριμένους προμηθευτές από διάφορες χώρες (Σλοβακία,Βουλγαρία,Κίνα) διαθέτει ποικιλία προϊόντων, τα οποία συνοδεύονται πάντα από τις αναλύσεις και τα πιστοποιητικά των προμηθευτριών εταιρειών.

  Στοχεύοντας όμως πάντα στην άριστη ποιότητα του προϊόντος, η εταιρεία μας πραγματοποιεί και δικές της αναλύσεις σε κάθε παρτίδα, διασφαλίζοντας την καταλληλότητά του και τη μέγιστη απόδοση κατά τη χρήση του.

  Παρά τη σύντομη σχετικά παρουσία της, η ΖEOPROFIT HELLAS έχει να καταδείξει σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, ενώ διαρκώς επεκτείνεται και σε άλλους τομείς όπου χρησιμοποιείται ο ζεόλιθος (διαχείριση λυμάτων, απόσμηση, παραγωγή οργανικού λιπάσματος).

  Τέλος, έχοντας εξασφαλίσει σταθερές συνεργασίες με πληθώρα διανομέων, διαθέτει ένα οργανωμένο δίκτυο μεταφορών μέσω του οποίου μπορεί να εκτελέσει άμεσα παραγγελίες ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, μειώνοντας στο ελάχιστο τα κόστη αποστολής.


Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail, επισκεφτείτε τα γραφεία μας στις νέες εγκαταστάσεις μας στη Χαλκηδόνα για να συζητήσετε τις δικές σας ανάγκες!

 

   

 

ZEOPROFIT HELLAS , 2ο km Thessaloniki - Halkidona, Postal code: 57007 Thessaloniki Greece e-mail : apothiki@zeoprofit.gr Tel. + (0030) 2391300761-2 Mobile / Viber (0030)6974366443

Please publish modules in offcanvas position.